Haberler

18 Mayıs 2016
İnşaat,  Dekorasyon ve Yapı Malzemelerini Ekonomik Fiyatlarla ve Kaliteli Hizmetle Tedarik Edebilirsiniz

İnşaat, Dekorasyon ve Yapı Malzemelerini Ekonomik Fiyatlarla ve Kaliteli Hizmetle Tedarik Edebilirsiniz

Kahraman 35 Yapı Market, inşaat, yapı ve dekorasyon alanında öncü markaların bayiliğine sahip tüketicinin ihtiyacı olan tüm yapı, inşaat ve dekorasyon malzemelerini tek çatıda toplamış “İhtisas Yapı Market” kavramının duayeni haline gelmiştir. Yani bir binayı yapmak için ne lazımsa, dükkan dükkan gezmeden, tek bir yerden alışverişinizi  Kahraman 35 Yapı Market’ten tamamlayabilirsiniz.

Kahraman 35 Yapı Market, sattığı inşaat malzemelerini, yapı malzemeleri ve dekorasyon malzemelerinin kalitesini birçok açıdan teste tabi tutup değerlendirmesini yaparken çevre ve sosyal gözetimleri dikkate alması markanın farkındalığını ortaya koymaktadır. 1997’den bu yana sürekli büyüyen, hizmet ve ürünlerini sunarken iyi fiyat özelliğini korumayı başarmış bir firma olması nedeniyle, kendisiyle tanışan müşterilerinden hep tam not almayı başarmıştır.

Kahraman 35 Yapı Market’te, inşaat ile alakalı her ürünü bulabileceğiniz gibi satış öncesi hizmet ve satış sonrası ürün garantisi %100 müşteri memnuniyeti odaklı olması markanın kısa sürede İzmir’den duyulmasını ve hızla Türkiye’ye yayılmaya başlamasını sağlamıştır.

Kahraman 35 Yapı Market , müteahhitlik yapan firmalardan, evinin tadilatını yapan, banyosunu veya mutfağını yenileyen bireysel müşterilerin,  inşaat işleriyle uğraşan mimarların, mühendislerin ve ustaların çözüm ortağı haline gelmiştir. Böyle olmasının en temel sebebi seramik malzemeleri, iç cephe süsleme malzemeleri, hırdavat – nalburiye malzemeleri, tesisat malzemeleri, dış cephe süsleme ve yalıtım malzemeleri, elektrik sistemleri ve tesisat malzemelerinde milyonlarca ürün gamına tek bir çatıda  sahip olmasıdır.

Ayrıca ürünlerini kaliteli ve cazip fiyatlara satan Kahraman 35 Yapı Market, 2016 yılında Japar, GEBERIT, Newarc, Filli Boya, Fawori, Weber, Turkuaz Seramik, KNAUF, Günsan Elektrik Kontrol Sistemleri, Kare Banyo Sistemleri, Seramiksan, E.C.A, Mıstillo, Doğaner Alçı, SEREL, SANICA, PAK Plast, ORKA Banyo Sistemleri, Fırat Boru, MCM Mozaik, CUBO  Yapı, Betaş Cam Mozaik ve Uşak Seramik  gibi  23 firmanın ana satış bayiliğini yapmaktadır. Gün geçtikçe verilen kaliteli hizmetten dolayı gerek müşterilerinden gerekse bayisi olduğu öncü markalardan tam güven oyu almakta ve bayilerini arttırmaktadır.

Kısacası müteahhitlik mi yapıyorsunuz? Ya da kendinize ait bir evi mi? Evinizin mutfağını veya banyosunu mu yenileyeceksiniz? Çatınız mı akıyor?  Yoksa odalarınızın dekorasyonunu mu beğenmediniz? İnşaat ustası olarak makine ve araçlara mı ihtiyacınız var? Kaliteli, uygun fiyatlı ve çok seçenek sunan, her zevke hitap eden zengin ürün yelpazesini bir arada bulabileceğiniz Kahraman 35 Yapı marketinize uğrayın.